Ny B2B-shop og vinduesdesigner – vi har gjort vejen til ekstra god service kortere

PT Vinduer har lanceret en helt ny B2B-shop og vinduesdesigner, som gør det nemmere for dig at levere en endnu bedre service til dine kunder. Nu kan du nemlig nemt og hurtigt udregne pris på individuelle vinduesløsninger til den enkelte kunde – og via vores vinduesdesigner se, hvordan vinduerne passer til kundens eget hus.

Onlineshop til mobil og tablet

Med vores nye online B2B-shop er det slut med tunge arbejdsgange og lange ventetider, når du skal indhente priser og give skarpe tilbud på vinduer og døre. Nu kan du, allerede første gang du er ude at måle op, sammen med kunden vælge de helt rigtige elementer, give en nøjagtig pris og leveringstid – og bagefter afgive ordren med det samme.

Så snart du er oprettet som bruger, er alt selvfølgelig skræddersyet til dig og dit firma – du har bl.a. mulighed for at få dit eget logo på tilbud og ordre og tilføje ekstra priser for montering m.m.

Er du interesseret i at blive oprettet som forhandler af PT Vinduers produkter og dermed få direkte adgang til Danmarks bredeste sortiment inden for kvalitetsvinduer- og døre? Så kontakt os på tlf. 69 14 85 55.

Se nærmere på shoppen lige her

Se færdigt resultat, inden du bestiller

Har du prøvet vores nye vinduesdesigner? Her kan du kan uploade et billede af din kundes hus eller eksperimentere løs med vores eksempelbolig – og du kan vælge frit mellem alle vores produkter og ændre både farve og sprossebredde for at se, hvilken løsning der passer bedst.

Når du og din kunde er tilfredse med resultatet, kan du straks udarbejde et tilbud i B2B-shoppen. Det er nemt for dig, og kunden vil opleve det som kompetent og professionel service.

(Vinduesdesigneren virker indtil videre kun på pc og Mac, men vi er i fuld gang med at få færdigudviklet en app, så du snart også kan bruge den fra både smartphone og tablet).