Året, der gik – gik rigtig godt

Kære kunder og samarbejdspartnere

Det er december, julen er over os, og året lakker mod enden. Traditionen tro kalder kalenderen på julehilsner og status over året, der gik. Og hos PT Vinduer har vi absolut ikke tænkt os at bryde en hyggelig tradition – og slet ikke, når året har været så positivt, som 2017 har været for os.

Vi har nemlig haft et forrygende år i 2017. Et år, som har budt på masser af spændende projekter, og hvor vi har udvidet med to helt nye afdelinger på Fyn og Sjælland (og dermed fordoblet antallet af medarbejderantallet).

Nye kontorer, større hold og endnu bedre service

En stor efterspørgsel på vores produkter og et ønske om at kunne levere hurtigere og endnu bedre service til kunder i hele landet har betydet behov for udvidelse af både forretning og holdet bag.

I 2017 har vi sat endnu skarpere fokus på vores kunders behov, og for at kunne tilbyde landets bedste service inden for vinduesbranchen er det nødvendigt for os at være tættere på vores kunder – uanset hvor i landet de befinder sig. Derfor har vi etableret nyt (og større) hovedsæde i Svenstrup ved Aalborg, og vi har åbnet en helt ny salgs- og serviceafdeling på henholdsvis Fyn og Sjælland.

Efterspørgsel på specialløsninger fra PT Vinduer

Med markedets bredeste produktprogram kan PT Vinduer tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, der løser alle behov – også dem, der ikke ligger lige til højrebenet. Vi er dygtige til specialløsninger, og vi tror da også på, at det er en af grundene til, at vores ordrebog for 2018 allerede nu ser rigtig fornuftig ud med store vundne projekter, som venter på os i det nye år.

I 2017 leverede PT Vinduer vindues-, dør- og facadeelementer til en lang række store projekter, herunder også unikke individuelt tilpassede løsninger. Blandt andet til renoveringen af Korsør Gl. Rådhus og 1.400 lavenergivinduer og -døre til opførelsen af helt nye og moderne lavenergi-rækkehuse i det selvforsynende økosamfund Karise Permatopia uden for København.

Tak for samarbejdet i 2017

I 2017 havde PT Vinduer en leveringssikkerhed på over 98 pct. Det er højt (meget højt endda) for vores branche – men i 2018 går vi efter en leveringssikkerhed på 100 pct. Vi sætter barren højt, og det gør vi for hele tiden at blive bedre til det, vi er bedst til, så vi fortsat kan levere kvalitetsløsninger med kvalitetsservice til vores kunder. Og det glæder vi os til at fortsætte med sammen med vores dygtige samarbejdspartnere i det nye år.

Hele holdet hos PT Vinduer vil gerne sige jer tak for en solid indsats og et godt samarbejde i året, der snart er gået. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde i 2018.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

På vegne af PT Vinduer

Nils-Bo Riis-Jensen
partner, PT Vinduer