Døre – facadedøre og terrassedøre

Her kan du se nærmere på vores brede udvalg af døre. Uanset om du er på udkig efter nye døre til den traditionelle eller mere moderne og minimalistiske bolig, så har vi løsningen til dig. Vi fremstiller døre på mål – og også gerne efter specifikke ønsker til udseende og behov – så de passer perfekt til det enkelte hus.

Facadedøre

Din boligs hoveddør er et vigtigt element for boligens overordnede visuelle udtryk. Den skal passe til husets stil, og hos PT Vinduer kan vi fremstille en facadedør efter dine specifikke ønsker og mål.

Se udvalg af facadedøre

Terrassedøre

En terrassedør sikrer dig hurtig adgang til din altan, terrasse eller have – og samtidig skal den sikre et godt lysindfald til det rum, den leder ud fra.

Se udvalg af terrassedøre

Halvdøre

Halvdøren er ikke alene en praktisk løsning, men også et charmerende alternativ til en almindelig facadedør. Med denne løsning får du nemlig en dør, som er inddelt i to felter, der kan åbnes samtidigt eller hver for sig.

Se udvalg af halvdøre

Udestueelementer

Med vores flotte løsninger i gulv til loft-partier får du masser af lysindfald til eksempelvis din udestue eller dit orangeri.

Se udvalg af udestueelementer

Sidepartier

Et rammeløst sideparti er den ideelle løsning, hvis du ønsker et stilrent look til din boligs indgangsparti med masser af naturligt lysindfald.

Se udvalg af sidepartier

Få inspiration til nye vinduer

Har du svært ved at vælge? Lad os hjælpe dig. Her finder du inspiration i form af forskellige kombinationsmuligheder til dine nye vinduer og døre.

Se færdigmonterede vinduer